top of page

OM TEAMDAGEN

Dette er konferansen for praktikerne - for deg som jobber i og med team. Hvordan fungerer gode team, og hvilke fallgruver bør vi unngå? Ved å invitere foredragsholdere fra ulike næringer kan vi høste av hverandres erfaring.

 

I 2021 ønsker vi velkommen til foredragsholdere fra næringslivet, helsesektoren, politiet, lederutvikling for unge, og akademia, og ønsker at du som deltaker skal sitte igjen med relevant og praktisk læring du kan ta med tilbake til ditt respektive team. Forhåpentligvis har en dose kunnskapspåfyll vekket nysgjerrigheten din på hva som ligger bak et high performance team!

I de flunkende nye lokalene til Quality Hotel Hasle Linie vil Teamdagen tilrettelegge for kunnskapsdeling, både fra scenen og i salen. Mellom foredragene og under lunsjserveringen, oppfordrer vi til diskusjon og samtaler på bordene. Dette gir deg mulighet til å lære av andres erfaring samt utvide eget nettverk. 

EN DAG MED

  • Fem dyktige foredragsholdere

  • Kunnskapspåfyll

  • Nettverksmuligheter

  • Flotte fasiliteter

  • Lunsj

Det vil bli tatt hensyn til covid-situasjonen der vi forholder oss til smittvernsreglene gitt av regjeringen. Vi vil holde deg oppdatert frem mot konferansen.

STED

Quality Hotel Hasle Linie

Bøkkerveien 15

0579 Oslo , Norge

Telefon: (+46) 8 691 35 00

E-post: pre-opening@choice.se

 

Finn frem til hotellet:

Til/fra Gardermoen, Oslo lufthavn

Flybuss F5

T-bane

Linje 5 til Hasle

Buss

Vi anbefaler Oslo Taxi, telefon +47 02323

fe4737d6-d415-4ed9-bd46-bca59487e66b.png
bottom of page