top of page
Conference Crowd
menneskene bak teamdagen

caroline

schanke monsen

Caroline er opptatt av utvikling på team- og individnivå. Hennes interesse for psykologi og menneskets kompleksitet startet i 2011 på Harvard Extension School i Boston. Hun har spesialisert seg innen arbeids- og organisasjonspsykologi med en mastergrad fra UiB, samt tatt et praktisk år i prosjekt- og prosessledelse ved Emergence School of Leadership. Caroline kan også vise til deltakelse i lederutviklingsprogrammet Future Leaders og selvstendig arbeid som konsulent med workshops rettet mot kommunikasjon, teamkultur, og psykologisk trygghet. Nå jobber hun som rådgiver i Trifid innen Organisasjonsutvikling og Endring.

Caroline ønsker å stadig være i utvikling, og har flere prosjekter på gang der team- og individuell utvikling står i fokus. Hun er Teamdagens Intuitive Teamspiller (ENF).

Olav kyrre

fjeld 

Olav Kyrre har 20 års erfaring med utvikling av team, han er grunnlegger av People Nordic AS - Teamhuset, har en bachelor i økonomi fra BI og master i kunderelasjoner (CRM) fra University of Hertfordshire. Han har utviklet personlighetstesten “Fargerike Teamtyper” og teamutviklingsrapporten “teamtemp”. Som sertifisert coach og flere år som prosessveileder på team- og individnivå, har Olav Kyrre bygget en god kompetanse og forståelse for betydningen av relasjoner i team. 

Olav Kyrre trives best sammen med grupper, og er i sitt ess når han kan holde engasjerende foredrag. Han er Teamdagens Sansende Pådriver (EST).

No upcoming events at the moment
bottom of page